shadow

Indtast dine søgeord

Om Rum med omtanke

Hos LG vil vi gerne være med til at give dig et kærligt skub i retning af en mere bæredygtig livsstil og inspirere dig til at tænke lidt mere grønt i hjemmet. Missionen med ”Rum til omtanke” er at give dig mulighed for at nytænke dine vaner i og omkring hjemmet og erstatte dem med mere miljørigtige alternativer. Små justeringer hist og her kan både spare dig og naturen for spild af ressourcer.

Hvad kan du finde på denne blog?

Vi har taget udgangspunkt i vores egne produkter – for det er det, vi ved mest om. Vi ved også, at vores køleskabe, vaskemaskiner og andre apparater ikke står alene, men indgår som en del af et hjem. Vores blogindlæg handler derfor om at give dig nogle nemme tips & tricks samt lidt baggrundsviden, så det bliver muligt for dig, at leve et mere bæredygtigt liv.

Udover vores egne indlæg har vi inviteret en række gæstebloggere, som på hver deres måde er eksperter i bæredygtig livsstil, som har indvilliget i at dele ud af deres viden. For hvad nytter bæredygtig viden, hvis den ikke bliver delt?

Vi tror ikke, at vi kan redde verden, men hvis vi sammen kan gøre din hverdag lidt grønnere i dag, end den var i går, så er vi godt på vej.