Indtast dine søgeord

Earth Hour handler ikke om at slukke lyset en dag om året. Det handler om vores forpligtelse til at handle omgående og kollektivt for at beskytte miljøet. Her er 7 forskellige måder at fortsætte din indsats gennem året. Enhver indsats tæller, stort såvel som småt.

1. Hav en bilfri dag en gang om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden, hvis hver uge er for meget for dig. At tage offentlig transport hjælper også med at reducere dit individuelle kulstof-fodaftryk.

2. Sig NEJ til plastikposer når du handler. Hav genbrugelige poser med dig og brug dem hvor end du handler, ikke kun til dine dagligvarer.

3. Skift til energibesparende LED-lys. Små LED-stearinlys er et perfekt alternativ til de traditionelle stearinlys.

4. Det kan være værd at se på energimærkningen i stedet for prisskiltet, når du køber hvidevarer – det inkluderer køleskab og vaskemaskine. Over lang tid er der meget at spare.

5. Vær dit nordiske jeg. Vi har i lang tid elsket vores minimalistiske livsstil der er knyttet til mere simple og internationale livsvalg.

  • Køb det mad som du faktisk spiser og undgå madspild.
  • Adopter Zero Waste-bevægelsen.
  • Tag flere lag tøj på og dæk dig selv i hyggetæpper, så temperaturen i rummet ikke behøver at blive skruet så højt op.

6. Hvornår justerede du sidst på temperaturen i køleskabet eller i fryseren? Der findes besparelser ved at tjekke om temperaturen er sat korrekt. For hver grad køleskabet sænkes under 5 grader, og fryseren under 18 minusgrader, stiger elforbruget med 2-5%

7. Fortæl dine venner om Earth Hour. Brug #Connect2Earth.

share